Project Description

Buik en benen

NEEM CONTACT OP

Buik en benen

NEEM CONTACT OP

Schaam je niet langer voor je benen of buik

Stop met de kleding die je figuur camoufleert, waardoor je er vaak groter uitziet dan je in werkelijkheid bent. Doe iets aan de de punten waar jij je onzeker door voelt. Je wilt je toch ook comfortabel voelen in nauwsluitende tops, jeans en jurken, zonder in te zitten over je figuur?

Laat hangende of verslapte huid verwijderen en voel jezelf veel beter. Heb de plattere, vastere buik die je had vóór de zwangerschap, voor dat enorme  gewichtsverlies of krijg die buik en benen terug zoals je die 20 jaar geleden had.

Maak de overstap van corrigerende of camouflerende kledingstukken naar een zandloper figuur. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden, aangezien elke wens uniek is.

  • Buikcorrectie

  • Strakker maken van de huid

  • Liposuctie op de benen

  • Verwijderen overtallige huid

De buik en benen correcties worden uitgevoerd door de beste cosmetisch specialisten in Turkije. We bekijken vooraf welke behandeling het beste bij je past en daarbij adviseren wij eerlijk en oprecht. Ons doel is jouw optimale resultaat te behalen, met de meest geschikte behandeling (ookal is die behandeling wellicht goedkoper).

“Via Mediclinist heb ik een liposuctie laten uitvoeren op mijn buik en heupen. Het resultaat is geweldig, ik voel me minstens 20 jaar jonger en heb zoveel meer energie. Ik kan dit iedereen aanbevelen, want je leeft maar 1x, dus waarom je ongelukkig voelen met je lijf als je er wat aan kan laten doen?”.

Anoniem